Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Vždycky když vidím ty dámy s kačením úsměvem, vzpomenu si na Lenku Filipovou, jak se v Manéži Bolka Polívky nechala dobrovolně deformovat jeho vynálezem - deformátorem.:-)

https://www.youtube.com/watch?v=MKiqz3nGWKA

4 0
možnosti
Foto

Taky si na tu Manéž vzpomínám. :-):-):-)

1 0
možnosti
MP

R^R^R^ Výborně napsané, Viléme. Z mé strany naprostý souhlas :-). Jsem rád, že jsi zmínil tu skvělou scénu z filmu "Byl jednou jeden král". Dříve byl na Evropské obrovský plakát grupy chirurgů té "estetické medicíny" - sebevědomí chlápci v na míru střižených oblecích, se zataženými břichy a škleby od ucha k uchu (odpovídající představě doktora asi jako jejich výtvory představě babičky :-)). Vždycky, když jsem jel kolem, tak jsem si říkal "to je ale bláznivý svět" :-).

7 0
možnosti
Foto

Ta scéna s králem komiků Vlastou Burianem se mi vždycky velmi líbila. Jsme, jak se zdá, na stejné vlně:-):-) Tu tvou charakteristiku chirurgů jsi vystihl perfektněR^R^R^

4 0
možnosti
JK

Ten "kačeří úsměv" taky nechápu. Nerozumím tomu, proč žena dobrovolně nasadí ten retardovaný výraz, který odpuzuje.

20 0
možnosti
ED

snaží se přiblížit svému ideálu - nafukovací panně

1 0
možnosti
MB

Nechci být za staromila. Nicméně se hlásím k řeckému ideálu. Škaredý člověk neexistuje. Jde totiž o součet vjemu - Jeho vlastností, konání a vzhledu. Ona přirozená harmonie, která z člověka dělá člověka. Dávno zapomenuto. Barbora Špotáková by pak měla hodit oštěpem. Následně přejít na tribunku a přečíst svou esej. Součet bodů rozhodne o vítězi ...

Lidské tělo považuji za nedotknutelné. Ovládá jej duch s rozumem. Tetovat se nenechám,. Důvod je prostý - Nejsem reklamní poutač. Plastické operace netřeba odmítat, mnohé jsou užitečné. Nicméně jde o Béďu Engelse. Ten má dílo - "Podíl práce na polidštění opice". Sranda i žasnu. Mnohdy pojato - "Podíl plastických operací na odlidštění člověka" ... :-)

14 0
možnosti
Foto

Za tu poslední větu velké bingo!:-):-):-)

1 0
možnosti
JP

Na ženách jsem vždy obdivoval přirozený srdečný úsměv. Kdy se smějí ústa, oči i celý obličej, včetně třeba jemných vrásek. Úsměv botoxové ženy je, máte naprostou pravdu, Viléme, něco příšerného. Nejen proto, že spolehlivě prozradí řeznickou ruku plastického chirurga, ale hlavně proto, že úsměvem NENÍ. Každý plastický šaman se skalpelem by měl ze své “estetické” kliniky propouštět ženy (ale i muže-viz Rourke) s varováním: Už se nikdy nesmějte!... nebo jste tu byl(a) zbytečně. :-(

18 0
možnosti
Foto

R^R^Naprostý souhlas, Josefe. Jsem rád, že v dost věcech máme velmi podobný názor:-)

1 0
možnosti
Foto

J73a20n 44P36e11c87h47a

5. 10. 2022 23:28

Souhlas. A nejvíc udivující na tom je, že takto se nechávají "zkrášlovat" i jinak bezpochyby inteligentní ženy. Např.: https://cs.wikipedia.org/wiki/Dadja_Altenburg-Kohl

6 0
možnosti
Foto

Ano, tohle je až neuvěřitelné, druh obsese?

1 0
možnosti
Foto

Ať se mládí vydovádí a upraví si své tělo a svůj kukuč podle současných trendů

Zdroj: https://ravek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=792735

Naprosto nesouhlasím, Vildo. Jinak pochopitelně absolutní karma a smrt botoxu a silikonu (až na naprosté výjimky)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji ti Jaroslave a to včetně tvého oprávněného nesouhlasu:-):-) Pryč s plasty!R^

1 0
možnosti
TG

R^Viléme, moc dobře jsi to popsal. U jedné věty jsem to už nevydržel a vyprskl smíchy: .... dívčí rty přetvořené plastickými chirurgy ve dvě cyklistické galusky natlakované pumpičkou na osm barů .

PS

Jinak ale je to moc smutný pohled na ta nešťastná stvoření.

20 0
možnosti
Foto

Tak to jsi mě, Tomáši, velmi potěšil. Opravdu mám radost:-)

1 0
možnosti
MS

Ještě za komančů jsem byl v Pitěru v Ermitáži, kde jsem potkal velkou skupinu amerických turistů - důchodců. Všechny ženské byly oblečeny v červeno-bílé jako Karkulka, ale největší pozoruhodnost byly obličeje po plastických operacích, zcela bez výrazu. U nás to ještě prakticky nebylo, takže docela šok. Musel jsem se tomu smát.

7 0
možnosti
Foto

také by to byl pro mě šok:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 27,60
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik