Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poslanci Tluchoř, Šnajdr a Fuksa byli zatčeni za to, že jim bylo údajně přislíbeno, že budou zaměstnáni v některé ze státních firem. Ovšem za normální plat. Oproti platu poslanců by si dokonce i pohoršili. Všem třem poslancům se následně oficiálně omluvilo Ministerstvo vnitra a soudním rozhodnutím jim muselo vyplatit i několika settisícové odškodné.

14 2
možnosti
JS

Spasitel nebo Krysař??? Kdo ví.

2 0
možnosti
Foto

Přesně!. Zajímalo by mě, kde je těch 150 melounů a několik kilogramů zlata, která údajně hrdinně zabavil na Úřadu vlády. A kdo za to co dostal? Vždyť i ty nezdaněné kabelky smetl soud ze stolu.

Takže co nastane? Šlachta+Babiš=konec nezávislého soudnictví. Čapí hnízdo ze stolu. Kabelky na stole. A my všichni pod stolem.

15 6
možnosti
JL

tady je nezávislé soudnictví?

2 0
možnosti
JF

Jakže to, údajně, pravil Ježíš - "nechte maličkých ke mně přijíti!"? Já to spíše vidím na druhý citát pro tento volitelský segment: "blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království Nebeské!" A do třetice nebiblicky: "Hosana, přichází (kolikátý už v pořadí) Spasitel!" Spasiteli Šlachto, kdeže jsou ty korupční stamiliony (120-150) Kč a desítky kg zlata zabavené při razii Tvého ÚOOZ na Úřadu vlády AD 2013, kde?! Mluv, Spasiteli - a hlavně se neodvolávej na nezbavení se mlčenlivosti kvůlivá služebního tajemství - a pak Tě lid teprvá bude milovat! ;-)

4 3
možnosti
Foto

Faktem je, že dav je nevyzpytatelný. Na začátku týdne hosana,hosana a na konci týdne ukřižuj ho. Není mi jasné, jak to v případě Šlachty udělat, aby se tak nestalo a přitom nezklamat naděje těch, kteří vše vsadili na Přísahu.

2 1
možnosti
Foto

I79v74o 48C24i55l59i90c58h

19. 6. 2021 16:10

Karma R^ Jenom pořád doufám, že se ten nový "spasitel" přes těch pět procent nakonec nepřehoupne a nebude tak mít možnost opět pomoci Babišovi.

8 3
možnosti
Foto

Já si myslím, že se "spasitel" přehoupne. V tom doufání jsme však zajedno:-)

1 0
možnosti
Foto

Kniha, kterou sepsal je snůška lží a demagogie .Šlachta dokázal na jedné straně chránit zájmy Babiše tam, kde mu hrozilo trestní stíhání, na straně druhé kriminalizoval nevinné lidi a svrhnout vládu a umést cestu pro Babiše. V kauzách, v nichž měl své obchodní zájmy Babiš, na základě lží zfalšovaných důkazů odposlechů zničil jeho konkurenci. Jako policista nic nedokázal. Na základě zfalšovaných důkazů jeho útvar splantal 8 kauz a všechny kauzy soudy osvobodily, protože skutky se nestaly.Mimojedné týkající se Vojenského zpravodajství a to není stále rozhodnuté. Nelze stíhat lidi za skutky, které se nestaly a jenom na základě zfalšovaných důkazů, to bychom se dostali do dob komunismu. V kauze Vrbětice se už soud jeho útvaru vysmál.

15 4
možnosti
JD

Kindl opět lže?

1 5
možnosti
Foto

Nejsem si jistý, zda se hnutí Přísaha dostane do poslanecké sněmovny.

Nynější nástup Přísahy mi připomíná nástup Věcí veřejných v roce 2010. Tam se také několik měsíců před volbami objevilo všude spousta bilboardů a barevných propagačních materiálů s Vítem Bártou a hezkými blondýnkami. Nově vzniklý politický subjekt tak pár měsíců před volbami ve volebních preferencí překročil 5% a nakonec se dostal do poslanecké sněmovny se ziskem asi 11% hlasů.

Nástup Přísahy je jako přes kopírák. Několik měsíců před volbami zaplavit zemi bilboardy a propagačními materiály s tím, že my vyčistíme Augiášův chlév. A řada voličů tu hned objeví nového Mesiáše. Jako kdyby měl Robert Šlachta stejný marketing jako předtím Vít Bárta. To načasování kampaně je absolutně přesné. Ostatně i sám Šlachta přiznal, že využívá lidi z marketingu, kteří v minulosti pomáhali jiným stranám.

I kdyby se Přísaha nakonec do poslanecké sněmovny dostala, bude následovat podobné zklamání jako předtím s VV.

16 3
možnosti
Foto

Je to obdoba VV souhlasím. Tehdy svou tvář tomuto hnutí propůjčil Radek John - známý televizní investigativec a teď je to dokonce o level výše - šéf protimafiánského oddělení. U mesiášů je však jeden problém - dělat zázraky a to bývá velký problém.

6 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 27,60
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik