Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To co prezident předvádí je mentální, fyzická i politická agonie. A zatímco Mynář tuneluje Lány, Nejedlý špicluje pro Kreml tak agresivní demagog Ovčáček uráží mnohé kterým nesahá ani po kotníky.

Miloš Zeman je minulost se vším co je na ní negativní. Už aby to skončilo!

5 1
možnosti
Foto

Vážený pane, Nic ve zlém - jen jestlipak jste se zamyslel nad tím, co zůstane po Vás? (Já vím, všetečná otázka, ale napadle mě. Zamýšlím se často i sama nad sebou). Po M. Z, , doufám aspoň nezůstane nic hrozného - jako po některých čelných světových státnících v minulosti. RvJsem skromná - díky aspoň za to, že žijeme v klidné době, bez válek a hladu. . Těch skutečně slavných a zasloužilých politiků (a státníků) bylo u nás málo. Dají se spočítat na prstech jedné ruky. Zato těch, co se nedostali do učebnic dějepisu, a nestojí ani za poznámku, bylo naopak mnoho. Tak to na světě chodí. [>-]R^

1 3
možnosti
Foto

Správně, za to, že žijeme v klidné době (?) bez válek a hladu, může náš pan president. Vivat!

3 1
možnosti

Clovece, aspon byste si mohl zjistit jak se pan Soukup jmenuje krestnim jmenem, tahkle pusobite prinejmensim hloupe.

1 2
možnosti
Foto

A není to v daném případě jedno? A Vaše ctěné křestní jméno také vypadá divně. ;-D

2 0
možnosti

Pane Raveku,

jeden fakt je tak vysoce pravděpodobný, že se limitně blíží jistotě. Prezident Zeman bude mít v dějepisu podstatně větší místo než vy.

Nicméně pořád máte šanci se to pokusit poněkud srovnat. I když prezidentem se asi nestanete, objevit zcela účinný lék na úplné zikvidování rakoviny aké asi nezvládnete, takže vám zbývá spáchat nějaký neobvyklý čin, který by byl historiky zaznamenán, jako vyvraždění neviňátek Herodesem či z novodobých dějin vražda amerického prezidenta. ;-D;-D

1 8
možnosti

Argumentace jak z pomocné školy.

10 2
možnosti

... za vlády Miloše Zemana se nic převratného nestalo ... A co byste si tak představoval, že by se mělo stát? Okupace Německem, nebo Ruskem? Nebo alespoň občanská válka? Pro mě teda, naštěstí, zatím nic. Ani takový pěkný novotvar, jako "humanitární bombardování" po něm nezbyde.

4 5
možnosti

A víte o tom, že ten termín vymyslel a použil levičák Falbr, že ano? A že ty přelety bombardérů schvaloval Zeman a ne Havel.

9 3
možnosti
Foto

není to vždy terno, daleko nejvíce vět v historii získal Adolf Hitler

5 1
možnosti

Je to dnes už jen tragická figura a spousta jeho fandů už si to taky uvědomuje. Ale co s tím dělat? Čekat. Ještě dlouhé tři roky... :-/

9 1
možnosti
Foto

Uvidíme pro koho nakonec ty tři roky budou delší

2 1
možnosti
  • Počet článků 282
  • Celková karma 24,94
  • Průměrná čtenost 1552x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik