Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jsou to právě blogy, které mne dovedly k otázce = "Potřebuje vůbec občan, ke svému životu Prezidenta" ? Propracoval jsem se k poznání, že nikoliv, je tomu přesně naopak - Přímá volba, (nechť byla myšlena jakkoliv), to jenom vynásobila. Prezident je nucen se o občana ucházet a stává se z něj tak - další politická strana. Z podstaty musí rozdělovat, podkuřovat, štěpit a někomu stranit ...

Miloš, uznávám, jako protřelý piklíř to pochopil skvěle. Dal naději všemu padlému, co bylo aktivní před r. 1989. Bývalí funkcionáři, komunisté, ba i agentové Stb i podivné bytosti z Halo Novin. Oni nemají sebemenší důvod se stydět. Právě naopak - My jsme jako ON ! Jak daleko, to chlapec z Vysočiny dotáhl ! Melu donekonečna - Vytvořit komisi - M. Kala za NKÚ + již v hodnosti generála M. Koudelka za BIS a vše pojistí C. Höschl - Jako ředitel Národního ústavu duševního zdraví a Psychiatrického centra Praha. Komisi se sdělí - Na Hrad ! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Já osobně prezidenta k ničemu nepotřebuji. Naštěstí.:-)

5 0
možnosti
JV

J77i85r81i 89V42r56a24b33e13c

25. 1. 2020 18:11

Exaktní analýza !R^

8 0
možnosti
Foto

Jen pro ten dnešní den stojí za to žít.

2 1
možnosti
MB

p. Řezník , Zemanovi Melody Boys, zase nadšeně pějí tu svou - Tak jako slunečnice každým dnem - otáčí se za sluncem, tak já stále hlavu svou obracím jen za tebou ... (Inka Zemánková by se vybulila) ... :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 24,76
  • Průměrná čtenost 1541x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik