Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Raveku. Snad by bylo dobre pridani k moznostem konce zivota na zemi take porodnost lidstva a nasledky, ktere s tim prinaseji. Jiz dnes pocitujeme zacatek teto kalamity. Nebudu rozebirat ty vsechny konce tohoto problemu. Jen vim, ze k tem vybuchum sopek na Islandu (a nekde jinde) nemusi ani dojit. Pamatujte!! dnes je nas obcanu na zemi asi 7 MILIARD!!! Kdyz se narodila moje maminka (1912) bylo lidstva jen 3 MILIARDY!! A krivka porodnosti neni prima.

1 0
možnosti
PS

Nebudete to vědět dřív, než konec světa nastane (pokud ovšem nepočítáme přizpůsobení Země podmínkám potřebným pro invazní druh, které právě probíhá).

Země letí okolo Slunce rychlostí cca 30 km/s, srážka s meteoritem v Čeljabinsku byla při rychlosti 54 km/s a úniková rychlost od Slunce je 42 km/s, tj. reálná rychlost kolize bude klidně okolo 100 km/s (jinak by byla planetka už dávno zlikvidována jiným sluncem).

0 0
možnosti
Foto

Návod, jak čelit nejhoršímu, jsem si dovolil jako příklad uvést pod blogem paní Krusic, která reaguje na podobně oduševnělý blog paní Šichtařové.

Sibyla ovšem předpovídá konec světa o dva dny dřív.

U nás nastane konec světa, až začnou z nebe padat tvrdé koblihy. R^

6 0
možnosti
AM

Sdělení, že krávy oslabují ozónovou vrstvu, je v podstatě shrnutí úrovně celého blogu.

Také srovnávat ekologickou stopu původních bizonů (odhad 30-50 milionů kusů), s vlivem 1.000 milionů v současnosti chovaného hovězího, není úplně košer.

Ale pal to čert.

Plně s vámi souhlasím -- vlastní panděro je to nejdůležitější, nic jiného nemá smysl řešit, páč už je stejně pozdě a tato planeta nás převálcuje, protože není v silách lidstva se změnit a dál budeme kácet, drancovat, kutat, pálit a chemizovat.........

---------------------------------------------------------------------------

Užívejme světa dokud to jde!!!!!!!!!!

1 4
možnosti
TH

Dávám plus.Kácíme,drancujem,kutáme,pálíme.Vše pro děti.

0 0
možnosti
Foto

To je - na mou duši - naprosto skvělý článek!!! R^

Nechci nic dodávat, každé slovo navíc je zbytečné, tak snad jen to, že tento Váš odstaveček mě odboural a hlasitě rozesmál:

"O škodlivosti přežvýkavců už přitom věděli naši prapradědové, kteří v devatenáctém století vystříleli přemnožená stáda bizonů a tím odvrátili, alespoň v Severní Americe, ekologickou katastrofu, byť původní Indiáni na to mají jiný názor."

15 0
možnosti
AZ

Souhlas, též jsem se s chutí zasmála. A nechápu, proč to zde někteří rozebírají. To už neumí normálně žít. BRrr

3 0
možnosti
PK

Miki Ryvola a kopni...no to jsou vzpomínky,kdy ještě na kytaře byly všechny struny OK....konec nenastane,tak se netrapte;-D

1 0
možnosti
Foto

Ale jo. Konec je totiž začátkem všeho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 22,28
  • Průměrná čtenost 1525x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik