Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^:-)Mně se zdají převážně cestovní sny, ve kterých mi pořád ujíždí vlak, autobus, loď, nebo ulétá letadlo. Bloudím ulicemi v cizím městě a nemohu najít cíl své cesty (a taky marně hledám WC). Možná to bude reminiscence na dávnou příhodu, kdy jsme měli odjíždět lodí z ostrova Korfu a já jsem se v přístavu zdržel při nákupu alkoholu, a loď se chystala vyrazit do Itálie beze mne, což by byl velký průšvih, protože jsem měl u sebe oba pasy a peníze. Tenkrát to všechno zachránila má žena, která srdnatě vystoupila z lodi na nástupní můstek a zabránila tak jeho odpojení, a sdělila posádce, že má na pevnině "hasbenda", a že bez něj se nikam nepojede. Držela se přitom oběma rukama zábradlí a tvářila se tak odhodlaně, že to posádka vzdala a počkala na mne.:-)

4 0
možnosti
Foto

Hledání wc je také můj snový evergreen. Když nějaké wc najdu, tak velmi hnusné :-). Možná, že wc je větším symbolem domova, než rodinný krb.

2 0
možnosti

R^ Nejvíc se mi líbily ty tepláky ;-D. Také se mi občas zdá, že někam přijdu takhle nevhodně oblečen a navíc bez bot (a obvykle musím jít po štěrku, což strašně bolí , takže jdu hrozně pomalu a přijdu tedy také pozdě, čímž na sebe strhnu veškerou pozornost všech dávno přítomných, kteří jsou navíc v oblecích). Bylo by zajímavé vědět, co by na Tvůj sen řekl C.G. Jung:-).

2 0
možnosti
Foto

Nevhodně oblečen někam jsou mé doslova opakovací sny. Taky se mi často zdává, že mi někdo ukradl lyže nebo auto a řeším to pak celou noc;-(

0 0
možnosti
Foto

Vy sa viacej podobáte na generála Pavla;-Dlen on má trochu iný image a tomu sa snáď zdajú príjemnejšie sny;-DpobaviloR^

2 0
možnosti
Foto

Janka, moc děkuji:-) I vám přeji příjemnější sny než jsou ty moje:-)

1 0
možnosti
Foto

Dočetla jsem Váš článek dnes, takhle časně po probuzení v 5,54 hod. skoro úplně zpocená, asi strachy, jak to s Vámi dopadne. A když to nedopadlo, ulevilo se mi, že sama v noci už několik desetiletí žádné sny nemám, prostě se v teple odevzdám radostné tmě, pak asi někde poletuju a pak kuk, je tu ráno. Jak je to s mým IQ ještě v noci při spánku, to asi lépe nevědět. Můj "automatický odvápňovač v drahém kávovaru" totiž jistě mé mozkové závity nečistí, kdyby čistil, říkají vědci, zpravoval by mě o tom mými sny. A ty já nemám. Svou zjevně mimořádně nízkou úroveň IQ přijímám pokorně v radosti a dál infantilně věřím slovům Johna Lennona: "Všechno dopadne dobře. A když to není dobře, tak to ještě není konec." Čili mně jste pomohl moc, nejen za úžasný článek Vám děkuji srdečně ❤️👍.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marie, za návštěvu a za zajímavý komentář:-)V

1 0
možnosti
Foto

Viléme, kdyby moje IQ bylo ve snu o několik řádů nižší než v bdělém stavu, dostal bych se do záporných hodnot. A to bych si pak asi tu sci-fi "literaturu" přečetl.

3 0
možnosti
Foto

:-):-)Možná ve svých snech se také občas dostávám až do záporných hodnot

1 0
možnosti
Foto

Nejste nějak v tom snu podoben Andrejovi?

4 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D, boží, Vildo. Prasklá guma a guru Andrej.

4 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 27,60
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik