Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý, alespoň trochu přemýšlející občan ví, že ODS byla a zůstala jen klikou několika kmotrů jak se dostat k penězům nás všech, stejně jako ČSSD. Statečně jim v tom sekundovali Lidovci a pak pár stran na jedno použití.

A když se ukázalo, že pro spoustu voličů je už některá z těchto stran nevolitelná odešli někteří do ANO Andreje Babiše. Nelze se tedy divit, že AB dělá vlastně totéž co všichni půl století před ním.

Co to dokazuje o naší politické scéně? Že občan zajímá politiky pouze před volbami, že dlouhodobou koncepcí je udržet se u moci a nikoliv rozvoj státu.

Nelze se pak divit, že běžně smýšlející občan hledá někoho, koho bude skutečně zajímat prospěch občanů a nikoliv jen vlastní stranické kasy.

2 0
možnosti

No, tak to může hledat i nadále. Šlachta a spol. to rozhodně nebude.

1 1
možnosti

Andrej Šlachtu vždycky uřídil a uřídí ho zas. Navíc má vybudované nové špehovací kanály, nemá sice pod palcem vnitro, ale spravedlnost, tedy státní zástupce, ano, takže se Šlachty může (znovu) kdykoliv zbavit. Jediné, co Babiš potřebuje, jsou Šlachtovy hlasy. 5 % hlasů dává něco okolo 10 poslanců (podle toho, jak dopadnou skrutinia), to se dá snadno uhlídat.

3 1
možnosti

Ale proti tomu žádná - je to taktika volebního boje. Demobloky zvolily svou strategii - Babiš může mít Vámi popsanou.

1 0
možnosti
Foto

R48o44m48a40n 74K54o71z42e70l

20. 6. 2021 15:59

Nečasová byla odsouzena podmíněně na 3 roky a 10 let nesmí dělat na vedoucí pozici ve státní správě, tak jako tak se záznamem by si ve státním už nikdy neměla škrtnout. Je známo, že se chovala hrozně k podřízeným, také Nečasův utrápený výraz na všech fotkách o něčem vypovídá a je k smíchu.

3 3
možnosti

P17e30t64r 22B16u83r87i10a11n

20. 6. 2021 16:25

Pokud vím, tak to ještě nenabylo právní moci a ona se odvolala.

Daň z kabelek a kožichu byla taky soudně zrušena.

V ostatních věcech osvobozena.

Takže co nám tady z toho fanatického šlachtismu vlastně zbylo? Že nebyla milá na podřízené a premiér měl utrápený výraz.

Dost trapné a tragické jako důvod k tomu, že musela padnout demokraticky zvolená vláda, nemyslíte?

12 2
možnosti
Foto

K69a45r31e72l 92C81a40c31h

20. 6. 2021 15:14

Strana, která má šanci s odřenýma ušima dosáhnout pětiprocentní hranice, nemůže udělat v politice tohoto státu žádné velké vlny. Proto její šéf nemůže splnit ani funkci očekávaného Mesiáše. Může však fungovat tak, jako kdysi fungovali Lidovci, kteří byli v každé vládě, ať byla pravá, nebo levá a dělali jí potíže. Proto byl had na tři - Lux a proto Zeman vykládal ono stupňování - nepřítel - úhlavní nepřítel - koaliční partner. Umožňuje to náš hloupý většinový systém, kdy nestačí volby vyhrát. Vítěz je pak ještě nucen sehnat koaliční partnery, i když je zrovna nemusí a musí kvůli tomu obětovat část svého volebního programu. Pak má plnit předvolební sliby, že?

5 2
možnosti

Čtivý a skvěle padnoucí text. Myslím, že jeho pozice bude zesílena i tou nestrategickou snahou obou preferovaných seskupení o uchopení veškeré moci. Mnozí se logicky zaleknou té špatně, ale masivně předstírané hegemonie dvou seskupení a hodí to někomu kdo pro ně může být zlobivým hochem od vedle.

2 0
možnosti
Foto

Zdaleka není jisté, že se přísaha do sněmovny dostane.

Začli brzy kampaň takže mají náskok a dosud nebyli natolik vyznámní aby někomu stali za to považovat je za soupeře.

To se změní a Šlachtova strana nemá zdaleka nic jistého zejména díky naprosté netransparentnosti a taky díky tomu, že v médiích budou i další členové jeho partaje s je otázkou jak oni se poperou s mediálním vystupováním

2 2
možnosti
Foto

Jinak s blogem souhlas

2 2
možnosti
Foto

A on už byl ukřižován a posléze i vstal z mrtvých? Nevím o tom.

Tak to má hoch ještě co dohánět! ;-DR^

0 0
možnosti

.... ne Jesus Christ Superstar - nýbrž prostý lidský odpad :-/! Pane autore - karma R^!

2 4
možnosti

Jestli jsem pochopil dobře považujete pana Šlachtu za lidský odpad? Je pak otázkou co jste musel v životě těžkého zažít a co ve vás zanechalo tak hluboké stopy, když si osobujete právo považovat komentovaného za lidský odpad. Muselo to být strašné.

1 1
možnosti

Šlachta mi připadá, jako celoživotní člověk neukojených ambicí. Policejním prezidentem se nestal, tedy asi ministrem bude dosažitelnější. Mnozí jsou nadšeni z jeho knížky. Já bych byl nadšenější při seznamu konkrétna. Co skutečně vyřešil a koho odhalil! Čemu vlastně napomohl ... ?

Zrealizoval neuvěřitelný puč. Na jeho konci se M. Zeman Nečasovi omlouvá. "Promiň Petře, podlehl jsem mediálnímu šílenství - jinak všechno dobrý". Já říkám - Nic není dobrý! Ústřední podvodníci si kvasí dále a zrozený oligarcha, si přímlo lededí! Říká - "Kampaň má výbornou a fotky dobré"! V naší zemi, je i nemožné možné. Asi to na 5% stačí. Tento marketink - neúspěšný policista se má především odpovídat. Na to přísahám ! ... :-)

10 5
možnosti
Foto

Nic se nenaučil, nic nezapomněl, i tak by se dal parafrázovat Robert Šlachta na základě rozhovoru, který poskytl Prostoru X. A žádná sebereflexe, omluva nespravedlivě obviněným, které nyní soudy osvobodily . Jen několikrát zopakoval různé lži a polopravdy, které trousí už několik let a které zopakoval i ve svých memoárech.

14 3
možnosti

Mohl byste vědět jak je někdy velký rozdíl mezi prací policistů, pravdou a následným výrokem soudu. Jak mne opakovaně utvrzovali sami právníci ( a nakonec i předsedkyně senátu v mém případě) - k soudu se nechodí pro spravedlnost, ale pro rozsudek. Navíc případ ještě není zcela uzavřen pro jeho rozdělení na několik větví. A to, že byl předseda vlády tak ponižujícím způsobem pod pantoflem vám zjevně nevadí? Nebylo to samo o sobě již důvod takovou vládu shodit? Nebo to co bylo zveřejněno (odposlechy) není pravda a byla také chyba pana Šlachty?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS