Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Tito hlupáci se budou bát do konce života...Holt za blbost se platí. Přeji jim to!

2 0
možnosti
JH

J70a54n 10H37y25n75e58k

8. 5. 2020 16:49

Ty tři nuly živí bulvár.

1 0
možnosti
KT

Slova, slova a zase slova se nahromadila před autorem a s ním diskutujícím davem a vytvořila šelestivou, nikomu a k ničemu nepotřebnou hromadu balastu, která bude koncem dne odstraněna bezcitnými čističi blogerského prostoru. Jó, to byl zase den, poznamená velitel čističů, otře si zpocené čela a zádumčivě si lokne krabičáku.

0 0
možnosti
JR

"Pokud se potvrdí, že Rusko vyslalo do ČR osobu s diplomatickým pasem a jedem na zneškodnění českých komunálních politiků, bude vláda reagovat tvrdě,“ prohlásil v ČT vicepremiér Karel Havlíček (za ANO).

Ovšem platí též, že pokud se to potvrdí, bude se též jednat o trestný čin vyzrazení utajovaných informací, takže někdo by měl být obviněn, obžalován a odsouzen.

A pokud se to nepotvrdí, jedná se o šíření poplašné zprávy a úmyslné poškozování mezinárodních vztahů, takže někdo by měl být obviněn, obžalován a odsouzen.

Tolik Miroslav Macek. A mně nezbývá než s ním zcela souhlasit.

Ovšem někomu stačí vlastní sebeklam a důvěra v médium, jehož důvěryhodnost si nezadá s bulvárem.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 3
možnosti
JR

No nevím... osobně považuji p. Novotného za bulvární nulu, která se snaží prodrat kamsi nahoru (a bohužel úspěšně, což leccos vypovídá o jeho fanoušcích) a pány Koláře a Hřiba za neschopné komunální politiky, kteří se své neúspěchy snaží maskovat jakýmsi bojem za spravedlnost a demokracii (nebo za co) a pro něž je zpráva bulvárního plátku Reflexu o jakémsi ruském špionovi s kufrem plným ricinu darem z nebes. Znamená to, že tento můj názor ze mě "snímá masku" (ať už jakoukoli)?

.

Mimochodem - v seriálu Panoptikum města pražského byl díl, kdy si neschopný politik s upadající popularitou najal tzv. "kudlu", tedy člověka, který na něj jakože spáchá atentát. A vzápětí se stal miláčkem davu.

Ale to jen tak na okraj...

15 0
možnosti
Foto

Většině politiků, kteří získali exekutivní pravomoc, upadá popularita. "Bulvární" zprávou se zabývá, pokud jste to nezaregistroval, vláda /viz vyjádření místopředsedy vlády Havlíčka/. BTW vaše reakce přesně odpovídá tomu, co jsem napsal:-)

4 0
možnosti
VS

K bodu 6 - ano, a jistě také proto máme s Ruskem smlouvu o přítelství a spolupráci. Nikdo ji nezrušil..

0 0
možnosti
VS

Jen je nechte, ať se bojí. Za měsíc bude Kolář zapomenut a po volbách zcela určitě. Neviděl bych to tak dramaticky,

6 0
možnosti
MG

Jsou lide, kteri kdyby jejich dite prislo ze skoly s tim, ze je spoluzaci sikanuji, tak mu pridaji jeste par facek zleva-zprava za to, ze je vyrusilo od fotbalu v telce a lahvace. Takovi jsou i tady schopni delat hlavni problem nikoli z toho, ze nekdo kvuli delani sve prace podle sveho presvedceni potrebuje ochranu, ale z toho, ze maji na tu ochranu prispivat "ze svych dani".

1 3
možnosti
DT

Dá se to vidět i jinak - místo dělání své práce se věnují sebezviditelňování a plácání po větru - aby se pak hystericky děsili, když někdo "na druhé straně" plácne cosi o konsekvencích. Pomocí bulváru pak generují nějaké "nebezpečí" a zase se sebezviditelňují. Kdo že je to mezi nima? Bulvární magnát Novotný? Aha...

Na pár facek opravdu jsou - to ano... :-)

8 1
možnosti
MN

Primátor Hřib doteď jezdil MHD, kdežto např. shnilej Miloš "Čína", Babiš-Bureš ani Okamura se mezi lidi bez ochranky už dlouho neodvážili.

4 8
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,91
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik