Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evidentně bylo školení o stabilizaci společnosti nedostačující. Navrhuji plnohodnotné denní čtyřleté studium. No co, dneska studuje venku každý, kdo má možnost a je duševně i fyzicky zdravý.

1 0
možnosti

;-D Milý strýčku Si! Loučím se s pozdravem Utáhneme Hong Kongu opratě!

2 0
možnosti

Miloš Zeman doufám vstoupí do dějin politologie jako příklad jak to dopadne, když Češi mají přímou bolbu prezidenta: hlavně by nemělo být opomenuto, jak Zeman serv ilně špitl Putinovi, že novináře je potřeba střílet, načehož ho Rus umravnil takto: střílet ne, to už vyšlo z módy i u nás, drahý Miloši, pak by tam mlě být zmíněn láskyplný vztah presidenta k čínské totalitní mašinérii a dětinská touha postavit si taky nějaký pěkný kanál jako to dělal s oblibou Vasioronovič Stalin. Bylo by možmé zmínit potácen í se Zemana nad korunovačními klenoty či jeho pospávání na mezinárodních akcích. V historických knihách by mohl být uveden několika větami, například: "První prímo zvolený prezident..... byl milován lidem a stavěl se čelem k masám, to i čínským. Nebál se ničeho a měl prostatu jako mladík až do smrti."

14 2
možnosti
Foto

No když se k nám učí Číňané houfně dělat demokracii, tak nemá Praha nic jiného na práci, než té čínské totalitní mašinerii dát záminku, aby jim tuto možnost zatrhlo.

Jenom se divím, že se hřib nevznáší jako Holub.

0 6
možnosti

J56a56n 64Z42i61e52g28l67e40r

20. 10. 2019 11:27

Zasloužená karma za hezkou zábavu. R^:-)

17 0
možnosti
Foto

Vtipným se nelze stát psaním za vlasy přitažených hloupostí. Prostudujte si bonmoty Miloše Zemana, abyste věděl, jak na to !

4 26
možnosti
Foto

Ne každá rada je nad zlato

14 0
možnosti
Foto

Přesně. A tohle nám prezidentuje.

22 0
možnosti
Foto

Máte otevřené srdce a otevřenou mysl, a to se cení. Zvláště nápad, jak nasadit brouka do hlavy čínskému prezidentu, proč mu asi dal náš pan prezident krtka.

0 2
možnosti

Jo... vono nasadit do Číny "krtka"... to chce fistron!

7 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,37
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik