Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak trochu mi Váš článek připadá jako pláč ublíženého klučíka;-). U nás to bylo naopak, elektrokolo si koupil nejdříve manžel. Když pak pochopil, že s ním takhle nikam nepojedu, koupil ho i mně. Na tahle kola nedám dopustit. Je to jeden z těch lepších vynálezů dnešní doby. Ujedeme daleko více a můžeme se kochat krajinou. Namísto funění a pocení na normálních kolech. A že jede samo, je blbost. Bez šlapání kolo nejede. Po operaci kolen mi navíc slouží jako výborná rehabilitační pomůcka...

3 1
možnosti
Foto

Můj článek "ublíženého klučíka" končí větou, jak si pozorně pročítám nabídku elektrokol. Asi si ho také koupím. Jinak, a to platí i pro pana Skálu, sportovní výkon se opravdu většinou bez "funění a pocení" neobejde;-)

0 0
možnosti
AN

Takový pěkný Elektro, abych z něj měl radost, kolem padesáti. Blbé je, že chodíme s kolegou tak deset kiláků denně a on kolo neprovozuje. Já si občas vyjedu sám tak těch dvacet. S elektrokolem bych mohl tak padesát, sedmdesát, takže, je to svádivé :-) Ale bez bab :-)

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že elektro je velmi svádivé, ale znamená konec sportu.

1 0
možnosti
MK

Preferuji pěší turistiku. Tu zatím elektropohony nedeformují.

1 0
možnosti
Foto

počkejte si na elektroboty:-)

1 0
možnosti
ZK

Možná si sedím na vedení, ale že jste to nemyslel vážně.

1 0
možnosti
Foto

Nechám to na vás :-)

0 0
možnosti
MS

Já a moje žena patříme mezi průkopníky cykloturismu. Jezdíme už 22 let a teď jsme si pořídili elektrokola. Ale ne proto, abychom namachrovaně předjížděli nabušené mladíky, ale proto, abychom si užili výletu bez toho, abychom se vraceli domů, jako spráskaní psi. Protože, co si budeme povídat, ten výkon s věkem klesá. Proto nenechám na elektrokola dopustit. Nehledě k tomu, že díky několikastupňové "přípomoci" elektromotoru si člověk může sám určit, kdy si chce zamakat a naopak, kdy si chce odpočinout. Vivat elektrokola!:-)

9 1
možnosti
Foto

Další, co přeběhl na vítěznou stranu:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Pane autore, dnes je podvod skoro všechno.

Ve vašem případě je blog patrně motivován rozbitým elektrokolem. ;-D

2 0
možnosti
Foto

I obyčejná jízdní kola jsou trochu podvod. Člověk na kole sedí a současně jde. ;-)

2 0
možnosti
RK

A co teprve takový had! Ten když jde, tak přitom leží!

5 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,92
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik