Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21i39r32i 57B98o34r

18. 5. 2019 18:54

Premier řekl,že třetina produkce řepky jde na Jedlý olej a majonézu.Všude je žluto.Co jsme to za divnej národ který sežere tolik majonézy.

1 0
možnosti

Jaro, léto, podzim, zima - největší nepřátelé kolchozníka. Nepamatuji se, že by od roku 1990 nebyly problémy. Buď bylo moc sucho, nebo moc mokro, chladno nebo teplo, nebo se tyto jevy nevhodně střídaly. Pokud se střídaly vhodně bylo to vlastně nejhůř, protože byla moc velká úroda a tedy nízké ceny.

5 0
možnosti

Studený máj - v stodole ráj.:-)

7 0
možnosti
Foto

Projekt z pražského uskupení Archwerk a občanské sdružení Moře klidu, plánuje v Severních Čechách propjit důlní jámy. Voda do propojených důlních jam bude přiváděna potrubím z Blatského moře a vznikne tak moře, které zlepší klima v této oblasti. V Duchově už byly položeny základy pro první námořní přístav , tak zavnou Duchcovskou marinu. Podstatnou měrou přiložili ruce k dílu při budování Mariny lidé ze spolku Duchcov – město rovnosti. Podkrušnohoří se stane přitažlivější pro místní i pro návštěvníky a je to i zároveň boj proti hrozícmu suchu . Plánuj se i vysazení bíložravého žraloka pro zpestření vodní fauny.

6 0
možnosti
Foto

Ach jo. býložravý.

1 0
možnosti
Foto

Buďto bude časem z části Česka polopoušť anebo k nám zavítá moře. To severní to sem má nejblíž.

1 0
možnosti
Foto

..a pak si vyber

0 0
možnosti

J87i97r79i 55V26r98a38b41e56c

17. 5. 2019 19:28

Za bolševika by to byl velký problém, ale dnes dostaneš všude nebo od "všuda " všechno EU[>-] .

0 1
možnosti
Foto

Jen jsem to dočetl a už letím do Penny nakoupit trvanlivé potraviny aspoň na 2 roky.

4 0
možnosti
Foto

Vezmete mi taky?

0 0
možnosti

Zkrátka ať se děje, co chce, Čech vždycky ví, proč je to špatně.

9 0
možnosti

Já zase vidím mlžný opar a v něm nejasné kontury jakýchsi postav! I polobotky v lese jsou - Vláda zkoumá kůrovce. Zcela užaslá ministryně Schillerová drobnohledem zkoumá Lýkožrouta a žasne - Fakt žere vše! To ji inspirovalo k zavedení 3-4 vlny EET ... !

Krajina je zdevastovaná a řepka jí evidentně nesvědčí - Andrej, se s Vládou usnesl jinak. Řepka, ČR svědčí ! Piráti se dožrali a podali na Komisi EU žalobu - pro nečinnost. Oligaršík je došetřen, (výsledky asi až na podzim). Nebohý opět praví, že jde o spiknutí před volbami! Jako čestný Bureš zdůrazňuje, že UDÁVAT premiéra do Bruselu - Je dělat tak zemi totální ostudu ... !

Přiznám se - Už jsem z toho zcela zmaten. Myslel jsem si, že Biopaliva 1 Generace už EU nevyžaduje. Osoba prošetřovaná v tuzemsku i zahraničí = Je prostě osobou ostudnou. Zřejmě jsem byl blbě vychován. Řešení spatřuji v čapce! Tu si nasadím, budu silný a rozsvítí se mi v hlavě! Samozřejmě u toho nesmím spát a makat ! ... :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,82
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik