Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Koupite si místenku a když příjdete k místu, tak tám sedí 70-letá paní. Když ji vyhodíte s tím, že tam máte rezervaci, tak se stáváte největším hulvátem a nezdvořákem v celém vesmíru.

0 0
možnosti
Foto

V10í85t 82C37h10a38l40u81p70a

26. 3. 2019 10:31

Preferuji Regiojet - tam jest povinně místenkové vše - neexistuje žádné stojící davy v chodbičkách mezi vagony. Jsem tedy levičák? Asi ano :-)

1 0
možnosti
Foto

Co máte z toho, také preferuji Regiojet:-)

0 0
možnosti
Foto

J67a46n 87H73o93r33n45í86k

26. 3. 2019 10:18

Moc pěkné a nápadité paralely.

Fakt dobrý čtení, dík. R^

1 0
možnosti
Foto

J42a76n 83H62o79r10n55í90k

26. 3. 2019 10:23

...sto bodů za inkluzi ;-D.

0 0
možnosti
JR

J45a49n 36R43á17ž

25. 3. 2019 17:42

Problémem nejsou místenky, i když podle mého názoru by průvodčí expresů měli pouštět do vagonů jen cestující s místenkami, kdo ji nemá, má prostě smůlu, ale problémem jsou zcela zaplněné koleje, na které se už další vlak, který by odlehčil přecpaným expresům, nevejde.

A co se týká ceny jízdného, tak očekávám nějakou kartelovou dohodu mezi Leo, Regio a ČD, protože cena za rychlík z Prahy do Brna sražená na 180Kč je zcela nesmyslná a 75% slevu pro důchodce považuji za zhovadilost nejvyššího ražení, i když jako důchodce, bych měl Babiše za tento experiment chválit.

PS. Když pojedete "Pendolinem" z Františkových Lázní v neděli odpoledne do Prahy, to teprve poznáte, co je to narvaný vlak, kde fakt stojíte na jedné noze, druhou máte na nějakém zavazadle, neb v úzké uličce není kam položit kabelu, o kufru ani nemluvě.

0 0
možnosti
JS

Já nevím,ale co jezdím, tak jsou místenky označené, jediné s otazníkem, jsou expresní rezervace, které se kupují těsně před odjezdem...

1 0
možnosti
Foto

V mém případě rezervace nijak viditelným způsobem označené nebyly.

0 0
možnosti
VF

Dobrý den. Se značnou dávkou sebezapření jsem dočetl Váš příspěvek. Dospěl jsem k závěru, že se Vám stalo příkoří v nějakém přecpaném rychlíku, kde někdo zasedl místo na které jste si koupil místenku. Dále jsem vyrozuměl, že takový vlak má nejen vagon místenkový, ale i vagony smíšené, kde lze mít na některé sedadlo místenku a na některé ne. Z si toho činím pro sebe závěr, že marasmus v dopravě vlakem na exponované trase je nerušený a setrvalý už asi padesát let a trvá již od dob, kdy se jezdilo do Popradu a do Košic. Rovněž Vámi popsaná situace mezi pasažéry byla vždy stejná a čím více se vlak přibližoval východním výspám, tím více byl prosycen alkoholovými parami. Jak vidno, třeskutý tržní kapitalismus se svými tržními zázraky zde, jako i leckde jinde, zkolaboval před neutuchajícím veřejným domem panujícím v osobní železniční dopravě. Zkrátka, vydat se na cesty, jak po dálnici, tak vlakem, je i v současné době technických divů velké dobrodružství. Jak úlevné je být doma a nikam se nehnat.

1 0
možnosti
Foto

:-):-) Obrazně řečeno, jste při čtení článku neseděl, ale stál na jedné noze, ale se sebezapřením nakonec dojel do cílové stanice. Mějte se.

0 0
možnosti
Foto

Trochu to působí, jak kdybyste si zapomněl rezervovat místenku. :-) Nicméně žerty stranou, lidé by se opravdu měli začít chovat trochu dospěle a naučit se brát alespoň část zodpovědnosti do svých rukou. Už jsem se několikrát setkal s partou kluků, kteří si jeli někam na prázdniny a spokojeně vysedávali v chodbičce bez místenek - proč by jim mělo být upíráno svobodné rozhodnutí (jestli si za místenku připlatí, nebo ne) jen proto, že někteří jiní na místence trvají a neumí si na její zajištění vzpomenout den-dva před cestou?

0 0
možnosti
Foto

Můj zážitek je zpočátku prosince loňského roku. Místenku jsem měl. Tudíž jsem v potravním řetězci nebyl ani býložravec, ani šakal.

0 0
možnosti
TD

Vám někdo z Prahy 7 přebral přítelkyni? Jinak pohledem libertariána - když už v ČR fakt někam musím vlakem, tak jedině první třídou ;-)

0 0
možnosti
Foto

Milý Tomáši, Letná je centrum pražských hipsterů. Nekecám:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,90
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik