Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Faltýnek toho na předsedu jistě hodně ví. Toho se jen tak snadno zbavit nepůjde.

0 0
možnosti

J47a57n 67R34á69ž

8. 3. 2019 18:14

Ne, že bych p. Faltýnka nějak prožíval, ale napsat článek, který čtenáři přímo vnucuje dojem, že Faltýnek je trestně stíhaný, to jest, že je podezřelý z trestné činnosti, se dá označit jako nonsens. Zatím byl Faltýnek požádán policií pouze o podání svědecké výpovědi, což je něco jiného, než když je podezřelá osoba policií požádána o vysvětlení. A častým případem je, že ani proti osobě, která podávala jako podezřelá z trestního činu vysvětlení, není zahajováno trestní stíhání.

V případě Faltýnka je od žádosti k podání svědecké výpovědi, přes zahájení trestního stíhání, které také záleží na libovůli Sněmovny, zda ho v trestnímu stíhání vydá, až po obvinění z trestného činu hodně daleko a dnes jakkoliv předjímat, že byl aktivně účasten korupčnímu jednání při výběru provozovatel mýta, je velmi, opravdu velmi předčasné.

Takže jakákoliv spekulace o jeho přímé účasti na protiprávním jednání v zahajovaném trestním stíhání s lidmi kolem Kapsche a ÚOHS, je neférová.

4 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že v blogovém článku je předjímání něčeho, co se může stát, nějaký nonsens. Nonsens by byl, kdybych něco vydával za fakt, aniž by tento fakt nastal. Z veřejných zdrojů vyplývá, že policie zasahovala jednak v bytě a jednak ve vile pana Faltýnka. Kromě podání vysvětlení byl dále požádán i o vydání počítače a mobilu. Takový úkon, který byl navíc označen dle tr. řádu za neodkladný, opravňuje predikci, že pana Faltýnka čekají problémy, o kterých píši. Z veřejných zdrojů, včetně přiznání pana Faltýnka, vyplývá, že měl krátce po sobě rozhovor s ředitelem ÚOHS a společnosti Kapsch. Jediné, s čím s vámi souhlasím, tak je, že nebyl obviněn.

1 1
možnosti
Foto

J38a63k73u69b 24R41o86t31h

8. 3. 2019 17:32

I kdyby bylo zahájeno trestní stíhání, pro ANO se toxickým nestane, a to vzhledem k tomu, že jeho členové a voliči neshledávají toxickým nikoho z nich, najmě pak předsedu, le toxicitu vidí zásadně jen u jiných. :-/

4 3
možnosti
Foto

Možná stane. Jiné postavení u příznivců má Babiš a jiné ti další.Viz třeba bývalá ministryně obrany. Tu dostal /trochu nadsazuji/ pudl na Vítkově.

1 0
možnosti
Foto

I46v58a21n 66M30a94r87e53k

8. 3. 2019 17:08

Jsem rád , že máte ve všem tak jasno hned první den. . . . . A jaký vynesete nad Faltýnkem rozsudek? 8-o8-o8-o

2 0
možnosti
Foto

Nevinen....zatím. Píši něco jiného?

0 0
možnosti

J94i21ř65í 98G25r54o12h

8. 3. 2019 17:02

Pane blogere zřejmě nevíte jakým způsobem probíhá trestní řízení. Policejní orgán v rámci prověřování teprve zjištuje, zda došlo ke spáchání trestného činu. Jde o přípravné řízení.

1 0
možnosti
Foto

Přesněji jde jde o úkony, které lze učinit před zahájením trestního stíhání. Opakovaně píši o prezumci neviny. V politice ovšem platí něco jiného než v trestním procesu.

0 0
možnosti
Foto

A oni už něco prokázali nebo je to je z vaší strany zase jen klasické čecháčkovství? ;-D

A na lynč si už nepotrpí ani v Americe, pokud jste si během Babišovy návštěvy neráčil všimnout,;-)

4 4
možnosti
Foto

Pane Faltýne, četl jste vůbec můj článek? Asi třikrát opakuji slovo presumce neviny. Asi marně:-/

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS