Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Okamurovi nejde o nic jiného než moc a peníze.

Našel si určitou sortu lidí, kteří vidí ve všem jednoduchou logiku, hledají jednoduchá řešení a hledají svého vůdce. Jenže vůdce nemůže připustit silné partnery ve straně a nedej bůh konkurenty. To by pak už zavánělo demokracií.

3 0
možnosti

Strana není stát, každý si ji může dle libosti změnit nebo založit svojí. Asi jako byste Okamurovi vytýkal, že v jeho firmě taky není přímá demokracie.

0 0
možnosti

Kdyby ta se firma okatě prezentovala jako demokratická, bylo by to přinejmenším nesolidní.

2 0
možnosti

Tak asi tak. Je před volbami a je třeba rozčeřit vody u stran a hnutí, která nezapadají nějak tak do těch mainstreamových šuplíčků. A nakonec, proto je volím.

Nicméně v blogu mi chybí odkaz na to, kdo že vlastně je autorovým favoritem. Ono to totiž takhle vyzní, jako že jediným cílem autora je vnucovat druhým jeho vidění světa, konstrukce jeho mysli, jak to vidí on ve vztahu k SPD. Tedy subjektivní domněnky.

A díky vám a vám podobným, jsem pravidelně utvrzován v tom, že volba SPD je správná volba, tedy skutečná změna, skutečné vybočení z linie.

Ono totiž, kdyby zapadala do škatulek, do mainstreamu, nikdo by se o ně neotíral.

2 6
možnosti

Tak asi tak. Z Vašeho příspěvku je patrné, proč lidé strany jako SPD volí. Pro ně je vrcholem přímé demokracie absolutistická diktatura jednoho vůdce. Ano, máte pravdu, tenhle způsob vnímání politiky opravdu nezapadá do škatulky jménem Demokracie.

6 0
možnosti

No já tuto politickou skupinu příliš nestuduji ani nečtu a mohu se jistě mýlit a tak si dovolím citovat vyjádření KS, která má zkušenost s touto partou:,, Je asi zřejmé, že pan Okamura se nikdy nikoho z vlastních řad nezastane. V momentě, kdy to bude považovat za výhodné, tak jej prostě hodí přes palubu. S takovým přístupem se ovšem nedá budovat žádný kolektiv ani politická strana. Neříkám, že se mají navzájem krýt nemravnosti, ale lidé se prostě musí na sebe moci spolehnout“. SPD a Tomio Okamura tedy najeli“ na klasický partajnický systém pod heslem „kdo nejde s námi – jde proti nám“.

0 0
možnosti
Foto

Jen ať se kluci vykoušou! Třeba se dozvíme nějaké zajímavé věci!!!

2 0
možnosti
Foto

Přímou demokracii již předvedla i minulá strana pana Okamury, když ho PŘÍMO vyhodili za čachry se stranickou pokladnou;-D... Je vidět že v tomto státě je stále mnoho nepoučitelných.... Toužících po jednoduchém řešení složitých věcí ;-)Rv...

3 0
možnosti

No, jen jestli nezaměňujete příčinu a následek.

Ano, napřed Volný oznámil kandidaturu a druhý den byla krajská organizace zrušena.. takže to vypadá jasně.. Ale jdou věci tak rychle? Není to tak, že Volný již věděl o záměru zrušit krajskou organizaci a předběhl svojí kandidaturou rozhodnutí (hlasování?) předsednictva? Nevím. Ale pochybuji, že za zrušením té krajské organizace je obava z Volného kandidatury. Vždyť toto zrušení mu v kandidatuře zabránit nemůže ..a navíc pochybuji, že by mohl Okamuru porazit..

Spíše bych řekl, že Volný, jeho výroky a způsoby se stávaly pro SPD a její image nepohodlnými...a že se skutečně nerespektovaly stanovy nebo předsednictvo..

1 0
možnosti

A to, že způsoby pana Volného jsou pro SPD naprosto nepohodlné,

to rozhodl kdo?... Vúdce Okamura nebo partajní referendum?

3 0
možnosti
Foto

Inu, v SPD může být diktátor pouze jeden. :-)

8 1
možnosti
Foto

Diktátor ? 8-o.... spíše bača;-D

1 1
možnosti
Foto

Už to, že pan Mgr Volný zvedl "hozenou rukavici" panem Okamurou, má silnou výpovědní hodnotu o tomto muži. Pamatuji si, jak nás jeden soudruh podplukovník v rámci měsíčního výcviku na Libavé na nástupu na buzerplacu vyzýval, ať klidně řekneme, co se nám nelíbí. Jeden méně chytrý kolega ho vzal za slovo a sdělil mu své poznatky. Všem ho pak bylo líto, dostával neuvěřitelnou sodu od toho lampasáka.

Takže více Volných v SPD a ať konečně celý tenhle spolek zamíří do útrob. Koneckonců hlavní úkol Tomia - vydělat cca 100 mega legálně - byl již splněn.

14 1
možnosti

Více jinak podobných výkuků jako je Volný snad ani ne. Z bláta do louže.

0 0
možnosti

Kdo jste, abyste se na něco ptal? :-) Okamůrovi musíte jenom platit z daní.

Na internetu mě zaujal učební text pro střední školy, kde se na úvod semináře pokládají studentům následující otázky: Jakou roli plní politické strany v demokratickém systému? Jsou potřebné? Kolik si myslíte, že mají naše strany členů? Stoupají či klesají jejich počty? Měly by strany mít hodně nebo málo členů? Proč? Kdo je členem politických stran? Znáte osobně někoho, kdo je členem politické strany? Pokud ano, čím se ten člověk živí a proč si myslíte, že je členem politické strany?

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=453053

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS