Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22i22r28i 65V36r79a82b89e13c

26. 11. 2018 18:12

Doufejme, že ta osina má velký protiháček a tak ji jen tak nevytrhnou.

1 1
možnosti
Foto

Orel mouchy nelapá, protože by vydal na jejich lov více energie, než by jejich ulovením získal. Tuhle "matematiku" mají vrozenou všichni dravci a šelmy a nevadilo by, kdyby se to od nich naučil i pán tvorstva.

1 0
možnosti
Foto

Díky, že jste mi to vysvětlil

0 0
možnosti

Napsal jste to velice vtipně a hlavně pravdivě. Kdykoli udělá něco, co se oběma pánům libit nebude vždy za tím bude Poche. Ať to bude pravda, či nikoli. Bude to mít chlapec těžké. Možná by měl Babiš zrušit všechny ministry a řídit to vše sám.

4 0
možnosti
Foto

Nezapoňte na Kalouska, ten je taky za vším, co se nelíbí Babišovi.

0 0
možnosti

Když jsem viděl ministra Petříčka v diskusi se senátorem Fišerem u Moravce, uvědomil jsem si, jaký je propastný rozdíl mezi dlouholetým karierním diplomatem a mladíkem bez zkušeností. Ale takhle je to v každém oboru, nejen v diplomacii. Politicky nominovaní amatéři nemají ve vládě co dělat.

4 0
možnosti

Mladým lidem vždy držím palce a i v tomto případě....ať se ukáže ;-D

4 0
možnosti

Jsem rád, že nejsem osamocen. Podobně mne, mladý ministr zahraničí - mile překvapuje. Postupuje v zájmu ČR a tvrdí, že na funkci nelpí. V jakém rozporu se zájmy M.Zemana a A.Babiše! Ti na svých funkcích lpí převelice a ozařování reflektory doslova září! Miloš na Východ a Andrejova žena s Trupmem rovněž ! Jen doufám, že nedopadne - jako kdysi taky proslulý a mladý ministr zahraničí u Klémy!:-)

4 1
možnosti
Foto

Odvaha mu nechybí.

1 0
možnosti

Otázka je, jak dlouho to bude Babiše a šéfa ČSSD bavit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,81
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik