Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P71e15t26r 34B68u34r97i18a36n

16. 10. 2018 10:49

Prezident fofo (furt ožralej, furt ospalej) mluví jako kanadský dřevorubec po decáku, ale mnohým jeho příznivcům to imponuje. Prý konečně mluví tak, že tomu i oni rozumí.

4 0
možnosti
Foto

Vy se též, pane Buriane ze svojí osobní nenávisti vůči prezidentovi Zemanovi jednou pominete.

1 1
možnosti
Foto

Studenou občanskou válku v ČR vyvolali Zemanovi odpůrci a mikdo jiný.

Ohánějí se demokracií, ale přitom svým řevem proti Zemanovi v ulicích Prahy sami popírají výsledky demokratických voleb, kdy si Miloše Zemana za svého prezidenta zvolila většina našich voličů.

Vyvolávají snad demonstrace a chodí řvát do ulic Zemanovi příznivci proti odpůrcům Miloše Zemana?

Za mne Rv, protože nemáte pravdu vůbec v ničem.

1 3
možnosti
MS

Vy vůbec nechápete, co je to demokracie. Právo demonstrovat je jedním z jejích pilířů. Myslíte si snad, že třeba ve Francii není demokracie, když se tam demonstruje proti zákonům vlády, kterou si občané sami zvolili? :-/

4 0
možnosti
MS

Zeman v rozhovoru mimo jiné řekl, že hodlá 28.října vyznamenat tři lidi za jejich boj proti ekonomickým "razdvatři". Pokud by chtěl být důsledný, měl by ocenit i Marka Wolnera za reportáže Reportérů ČT o prapodivném "hradním" podnikání kancléře Mynáře.

3 0
možnosti
MV

Nemám odvahu, nebo spíš žaludek, rozhovor poslechnout. Dřívější výroky zemana z Hradu mě poučili. Mstivej a zlej dědek a klaka tleska ve stoje... Už aby to skončilo.

3 1
možnosti
Foto

Teď lituji, že já jsem včera tu odvahu měl:-(

0 0
možnosti
AM

Když to tak přiživujete, tak si to asi i přejete.8-o

2 1
možnosti
Foto

R^to máme ale hlavu státu:-/

6 1
možnosti
Foto

Máte pravdu... Na něj se tak hned nezapomene. To, jak se u nás běžně hovoří "v podzámčí," teď i na "zámku"... (Z- vyňatá slova)... "Blíže k masám?";-)

0 0
možnosti
MK

Rv Dobře víte, v rámci prezidentských pravomocí na studenou občanskou válku Zeman nemá. Zákopová válka s knížetem a Kalouskem v čele už tu probíhá od první volby Zemana; tu není potřeba vyhlašovat. Jen se do druhé střílny v přední linii postavil Drahoš a spol.

Senát je často trafika do důchodu. Jedinou dobrou věcí je, že vrací do parlamentu zmršené zákony. Na to by stačila "rada moudrých", cca 9 nebo 11 členů. Odpadly by volby, radu by jmenoval v nějakém počtu prezident, parlament, vláda a třeba sněm rektorů vysokých škol (jednoho). Podmínkou by byla účast 3 - 5 právníků s určitou praxí.

Rovněž 200 poslanců je na naši malou zemičku luxus; stovka by měla stačit. Ale to už je na jinou notu.

7 5
možnosti
Foto

Asi si děláte legraci. Pokud by vznikla občanská válka kvůli Senátu, budou strany nesouměřitelné - na jedné straně (kromě pár pomatených joudů) senátoři a jejich rodiní příslušníci no a na straně druhé zbytek republiky. Do pěti minut bude po boji, tak se nebojte.

4 5
možnosti
Foto

Zjevně považujete ty lidi, co volili do Senátu, a je jedno koho, za pomatené joudy. Řekl byste jim to i do očí? Nebo má vaše odvaha hranice v internetové diskusi?

9 2
možnosti
Foto

Akceptuji výsledek voleb. Akceptuji, že takto smýšlí 51% našeho národa. Co s tím? Zase začít chalupařit a odizolovat se od okolí? I kdyby takto smýšlelo 95% národa, tak furt budu psát, že s tím nesouhlasím a nelíbí se mi to. Je to o svědomí jeho voličů. Skoro mi je jich už lidsky líto. Já své názory na prezidenta neměním. A jsem proto idiot (definice MZ). Od něj mi tato definice jenom lichotí.

11 0
možnosti
JZ

J33a34n 41Z72i64e23g72l93e25r

15. 10. 2018 21:08

Zasloužená karma :-)R^

11 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS