Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J25a86n 70R17á76ž

8. 10. 2018 22:38

Zimola je už u voličů outsider a jen je mediálně viditelný. Ve své domovské obci, Nová Bystřice, byl v rámci ČSSD co do počtu preferenčních hlasů až na šestém místě. To o jeho oblibě hodně vypovídá!

3 0
možnosti

Všechny problémy si socánci způsobili při minulém vládním angažmá. Dalo by se to rozvinout, ale zkoncentruju to jen do sousloví, že se projevili jako podrazáci. A s podrazáky nikdo nechce nic mít a s hloupými podrazáky už vůbec ne. Takže Sobotka, místo aby piloval angličtinu, připravoval se na převzetí funkce eurokomisaře, těšil se na slastných pět let v Bruseli a eurounijní důchod, tak kupuje někde snad ve Vyškově omšelý byt na hypotéku a bude se živit jako ... vlastně nevím, zavřela se za ním voda, možná advokátní koncipient.

1 0
možnosti

Ale jděte. Podstata je někde úplně jinde. Ovšem to byste musel znát, jak se takový předseda takové partaje musí chovat. Poche a pražská organizace držela Hamáčka pod krkem.

Problémem není ani to, zda ČSSD s Babišem nebo proti, ale to, že je v tom rozpolcená. A ta podstata stavu ČSSD i chování jejího předsedy – ta je plně v těch odkazech. Pražáci prostě stran ČSSD volili dobře. Jinde, co se týká komunálních voleb, si kdo mohl, od ČSSD odsedl a kandidoval za nezávislé.

Pokud si ty odkazy pročtete, zkuste se zamyslet, zda nejmenováním Pocheho a mimochodem v souladu s ústavou Zeman ČSSD a pražské ČSSD defakto nepomohl.

https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Poprve-promluvil-o-CSSD-a-...

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/EXKLUZIVNE-V-Praze-zacala... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Nejsilnejsi-odpurkyne-P... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Ty-debile-jeden-kricel-P...

0 0
možnosti
Foto

Hmm. Všechny vaše prameny jsou z jednoho pramene /parlamentní listy/.

4 0
možnosti

Socdem ztratily (většinou hodně) po celé Evropě (Německo, Rakousko aj.) a podobné je to tady. Podle mne jediná přijatelná cesta byla "třetí cesta Tony Blaira" v Británii a byl s tím řadu let velmi úspěšný. Každý státník se ale unaví, blbě se zapletl s Bushem v Iráku a pak už to šlo s kopce. Problém není Hamáček, ani ranař typu Zeman II. by s tím moc víc neudělal. anebo by muselo být zase pro lidi hůř.

0 0
možnosti
Foto

S tím souhlasím.

0 0
možnosti

:-). Hamáček je trapný žvanil, kterého zřejmě udělal Poche. Zimola je darebák a téměř každý to o něm ví. Takže strana v čele se žvanilem nebo darebákem je prašť jak uhoď a nemá šanci

8 0
možnosti

Jmenujte mi politika, který nemá nějaký problém..špinavý job,ušpiněné ruce..to je klasika..:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 282
  • Celková karma 25,85
  • Průměrná čtenost 1552x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik