Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M94i72l27a45n 94K43e30s76l

4. 9. 2018 15:11

Nejvyšší orgán socanů rozhodl,že pan Poche samojediným kandidátem na post ministra zahraničí.Ten nejvyšší orgán má prý cca 32 členů.Na jednání o delegování pana Pocheho bylo prý přítomno 18 členů orgánů.Výsledek takového jednání je nutné respektovat. Kde se flákal ten zbytek?Nevím zda je to pravda.

1 0
možnosti
Foto

Groteska, které se nikdo nesměje. Vám ale děkuji, protože jste napsal článek, který mne i přes to vše neveselé iracionálno na politické scéně rozesmál. R^

3 0
možnosti
Foto

O osobě p.Pocheho si můžeme myslet, co chceme. Platí ale, že byl jednou z koaličních stran nominován na ministra, ale premiér a člen druhé koaliční strany vědomě nahrál p.prezidentovi, aby tuto nominaci skácel, aniž by k tomu měl kompetenci. A kdo má rozum, ten se diví, jak je něco takového možné. Nebo vlastně nediví. Protože ten, kdo podrazil jednou, udělá to zas a znova.

2 0
možnosti

Pan Poche snad není normální. Jeho publikované názory jsou v rozporu s politikou vlády. Pokud ho ČSSD vyhodí dnes, má ještě poslední šanci získat alespoň 5%

6 0
možnosti

naprosto mi uniká, proč ČSSD tak lpí na osobě pana Pocheho...nikdo ho nechce, premiér, prezident, ale oni furt jak hluchej do vrat. Za co jsou mu vděčni, co na ně ví?

9 0
možnosti

Platí posledních osm písmen.

8 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,92
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik