Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

:) všechno spěje k Sexmisi :D

P.S.: "Vochmatikové" tendence, jsem u hochů v sedmé a osmé třídě krotila fackou a pak dali pokoj. Občas se mi chodily za záda schovávat pištící spolužačky, které samy neuměly nebo nechtěly tu facku dát :)

1 0
možnosti
JZ

Tak řešit problémy fyzickým násilím může být v některých případech přijatelné, avšak ne každý je k tomu disponovaný a má žaludek na to, dotýkat se jistých nechutných lidí. Mi osobně by se třeba eklovalo uhodit nějakého starého úchyláka, co mi sahá na zadek, nebo nadřízeného v práci. Násilí se mi hnusí.

0 0
možnosti
JZ

Zřejmě nevíte o tom, že kampaň rozhodně není soukromým projektem několika hereček, ale platformou pro výpověď moiliónů žen, kterých se sexuální obtěžování týkalo. Me Too je metaforou pro problém, se kterým se mnoh žen potýká.

Nevím, co konkrétně nazýváte "uposlechnutím přírody a tisícileté evoluce", ale osobně bych řekl, že když si nějaký hověz Vašeho věku před školačkou v kupé rychlíku zničehonic spustí kalhoty, nedělá to asi proto, že to vyčetl z konstelace souhvězdí nebo že mu napověděla nějaká halucinace při procházce v lese (pokud tam tedy nevyšel na sběr jistých hub s jistými pozoruhodnými účinky). V lidské společnosti jaksi dodržujeme určitá pravidla a zásada, ctíme některé hodnoty a "hlasy přírody" - snad nám to evoluce odpustí - poněkud korigujeme.

Takže když se někomu zrodí v palici nápad přitisknout se v autobuse zezadu k nějaké ženě nebo nabídnout z pozice nadřízeného pracovní postup za sexuální služby, můžeme to sice svést na přírodu (nakonec jakékoli myšlenky se rodí v mozku a co jiného je mozek než příroda, že jo), avšak pokud předpokládáme jistou autonomii a právo volby každého jedince vůči svým myšlenkám a pohnutkám, těžko můžeme prohlašovat, že "se jen řídil přírodou". Pokud se jedná o člověka duševně zdravého, má před přírodou v jisté míře upřednostňovat práva svého okolí. Taky se nevydělám v tramvaji doprostřed vozu je proto, že mi zrovna zacukalo v zadnici, nebo nezačnu něco jíst v samoobsluze jen proto, že jsem na to zrovna dostal chuť.

0 1
možnosti
Foto

Případy, o kterých píšete, jsou jednak trestnými činy, které jsou velmi tvrdě trestány, a za druhak si zřejmě pletete určité ustálené vzorce chování s různými sexuálními úchylkami.

3 0
možnosti
MP

O tom, že sama herečka co MeToo rozpoutala, zneužívala mlaqdsé herce se stejných důvodu, jste ješčtě pomlčel. https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/481012-iniciatorka-kampane-metoo-mela-sama-zneuzit-nezletileho-herce-zaplatila-mu-za-mlceni.html

5 0
možnosti
Foto

O herečce Argentové jsem se nezmínil, ale byla podnětem k napsání článku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 282
  • Celková karma 24,94
  • Průměrná čtenost 1552x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik