Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zemanuv "odvazny projev" ktery udajne v r. 1968 pronesl? Kde ho pronesl a kdo ten projev slysel? Skoda, ze nezije vudce vysokoskolskeho studenstva te doby, Lubos Holecek. Pochazi stejne jako Zeman z Kolina a byl o dva roky mladsi nez Zeman. Dost mozna se i znali. Holecek byl opacnych nazoru nez Zeman a uz od roku 1965 usilovoval o nezavislou organizaci vys. studentu. Na jare 1968 vysoskolsti studenti oficialne vystoupili z CSM a zalozili si nezavislou organizaci "Svaz Vysokoskolskeho studentsva". Jinak si pocinal Zeman, ten kdyz po obdobi kandidatskem a projevene horlivosti byl konecne do KSC prijat a usiloval o karieru komunisty.

Tedy ten jeho "odvazny projev" vic nez nepravdepodobne pronesl na foru studentu, jestli vubec, tak nekde v soukromi. Skoda, ze tehdejsi vudce Holecek nezije a nemuze se k veci vyjadrit. V roce 1976 ho, kdyz cekal na tramvaj srazilo auto a nehodu neprezil. Tehdy lide pochybovali, ze to byla nehoda a podezirali StB nebo dokonce sama KGB.

0 0
možnosti

A proč by měl prezident poslouchat tu rozzuřené pražské nevychovance.?

Diskutovat s křikouny,kteří neví,proč a na co se vzpomíná,to je zbytečnost.To byste měl vědět.

1 5
možnosti

kopnul jsem Vam tam karmu

odlehcene psat o takovym svinstvu - to je kumšt

7 0
možnosti
Foto

Díky. Od vás mně karma těší:-)

0 0
možnosti
Foto

Perličku jste na dně rozhodně žádnou neobjevil, jen jste pana prezidenta zbytečně zesměšnil. Kdy jste ho viděl opilého? Povedlo se mu to nešťastně jen jednou a táhne se to s ním bohužel stále.Jinak je jediný, kdo nazve věci pravým jménem,což u něj oceňuji. Souhlasím ale s tím, že tu recesi s trenkami si mohl odpustit.

1 2
možnosti

To jste jedna z mála fandů a fanynek Zemana, která je ochotna připustit, že u těch korunovačních klenotů to nebyla viróza. Ale nevím, co bylo nešťastného na tom, že se zpil jako mužik u svých kámošů na ambasádě Ruské federace. :-P

1 0
možnosti

Pane, nejste obyčejnej, Vy jste korunovanej!

2 4
možnosti
Foto

Ach jo - tolik zbytečných slov... 8-o

1 2
možnosti

mate na mysli tech Vasich 5?

4 1
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,91
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik