..a babičko, proč máš tak velkou pusu? Protože jsem byla na plastické operaci.

5. 10. 2022 19:05:55
Dnes, alespoň co se hereček a jiných celebrit týče, jsou pohádkové babičky nedostatkovým artiklem. Skoro každá má za sebou padesát omlazovacích kůr a deset plastických operací. Mají velká prsa, velkou pusu a divný úsměv klauna.

Dnešním dětem mohu závidět ledacos. O takových hračkách, jaké mají oni, se mi mohlo jen zdát, ale ani to ne. Jak se mi mohlo zdát něco, co překračovalo představivost i nejvěhlasnějších vědátorů? Babičky však měla má generace rozhodně o moc hezčí. Tehdy babičkovským ideálem byly Otýlie Beníšková a Terezie Brzková. Jak ty jen uměly vyprávět pohádky na dobrou noc! To se to usínalo. Však je díky každoročním reprízám Pyšně princezny a Princezny se zlatou hvězdou na čele znají i dnes všichni. Ve filmové pohádce Byl jednou jeden král Vlasta Burian v jedné scéně se stařenkou kořenářkou pro něho zcela netypicky zvážní, když se podívá do vrásčité tváře Terezie Brzkové, které se právě chystá zabavit malý kalíšek soli. „Ty jsi hezká babička,“ řekne zjihle. „Já už jsem tě někde viděl....,ale to je hodně dávno.“ Nakonec stařence sůl vrátí. Dnes, alespoň co se hereček a jiných celebrit týče, jsou pohádkové babičky nedostatkovým artiklem. Skoro každá má za sebou padesát omlazovacích kůr a deset plastických operací. Vrásčitou babičku s moudrým a přívětivým pomněnkovým pohledem aby člověk pohledal. Současní junioři jsou už díky každodenním dávkám hororů otrlí, ale kdyby se nad mou dětskou postýlkou sklonila botoxem vyhlazená tvář pohádkové babičky s úsměvem zlého klauna, asi bych se strachem počůral.

Někdy jsem na pochybách jestli obor tzv. estetické medicíny, pod který se řadí všechny ty kliniky plastické chirurgie, by se neměl spíše nazývat výrobna zaručeně domácích masopustních masek nebo tak nějak. Co je to za medicínský obor, který se specializuje na předělávky zdravých a mladých pacientek? Na plastiku dnes totiž začínají běžně chodit i dvacátnice s pěknými pružnými dvojkami a obličejem jak obrázek. Ňadra akorát tak přesně do ruky, na která zemská gravitace marně útočí, přitahuje pohledy devíti dentistů z deseti /a stejně tak právníků, inženýrů, řidičů autobusů a dokonce i pražských tramvajáků atd./ , ale na Instagramu jsou zcela out. Bez pětek na Instagram nelez. Pokud ženská od rána do večera nevypadá jako kdyby ji zbývala poslední minuta do orgasmu, tak jako kdyby nebyla. K tomu asi patří i rty, které, to si řekněme na rovinu, odedávna decentně symbolizovaly ženské pohlaví. Rty zdůrazněné rtěnkou jsou svůdné...velmi. Čeho je však moc, toho je příliš. Ženské a často už i dívčí rty přetvořené plastickými chirurgy ve dvě cyklistické galusky natlakované pumpičkou na osm barů alespoň u mě vyvolávají dojem, že dotyčná trpí nějakou silnou alergickou reakcí po píchnutí bodavým hmyzem. Jenže typický kačeří úsměv /všechny influencerky ho mají prakticky identický/ svědčí, že jsou v sebevědomé pohodičce. A vůbec. Někdy mám dojem, že vlastně muži v otázce, jak by podle nich měly ženy vypadat, už pozbyli svého hlasovacího práva a kdo ví, možná i poradního hlasu.

Ať se mládí vydovádí a upraví si své tělo a svůj kukuč podle současných trendů. Pořád je to lepší než se pokoušet poroučet nezadržitelnému plynutí času. Plastické úpravy zralých a velmi zralých žen / abych se vyjádřil korektně/ je už disciplína pro otrlé. Svalovina nasáklá klobásovým jedem botoxem se sice v křeči napne a vrásky se vyhladí, ale zároveň s vráskami zmizí i jakákoliv obličejová mimika. Obličejové výplně sice odstraní laloky a převisy, ale nahradí je podivné boule. Obličej zvětší svůj objem asi jako když si uděláte selfíčko ze vzdálenosti své vlastní paže anebo se koukáte do vypouklého zrcadla. I největší filmové krásky z osmdesátých a devadesátých let po opakovaných plastikách vypadají jako masopustní příšery. Všechno je na nich velké a strnulé. Prsa, tváře, naducané pysky od ucha k uchu a pokud se usmějí, přeběhne mráz po zádech i agentu 007. Pravdou ovšem je, že jako babičky nevypadají a tudíž cíle bylo dosaženo. Jako babičky sice opravdu nevypadají, ale jako vlk převlečený za babičku z pohádky Červená Karkulka ano.

Autor: Vilém Ravek | středa 5.10.2022 19:05 | karma článku: 46.10 | přečteno: 8793x

Další články blogera

Vilém Ravek

Náhlá smrt na nočním singletrailu

Singletrail je jednosměrná úzká stezka se skoky a klopenými zatáčkami. Měl by být bezpečný pro všechny cyklisty, ale nikoliv v noci a při velké rychlosti.

16.3.2024 v 15:28 | Karma článku: 16.19 | Přečteno: 418 | Diskuse

Vilém Ravek

Babičky a dr. Weiss doporučují na úporný kašel Psí sádlo

Máš rýmu, úporný kašel nebo jsi hodně slabý na plíce? Tak to si piš, že psí sádlo ze všech sádel pomůže ti nejvíce.

24.2.2024 v 18:51 | Karma článku: 25.32 | Přečteno: 474 | Diskuse

Vilém Ravek

Zbohatlý křupan, premium osobní bankéřka a Tři sestry

U podpisového vzoru se doporučuje z bezpečnostních důvodů zkombinovat vlastní podpis s heslem, obrázkem nebo grafickým symbolem. Může to klidně být i grafický symbol rockové skupiny Tři sestry.

15.2.2024 v 20:31 | Karma článku: 21.92 | Přečteno: 518 | Diskuse

Vilém Ravek

Kdybych byl Tomiem a měl jeho močák.

Před pár dny se v Poslanecké sněmovně stal zázrak. Tomio Okamura dokázal s plným močovým měchýřem mluvit bez přerušení jedenáct hodin, neboť se mu podařilo zastavit ve svém těle proces látkové výměny.

28.1.2024 v 19:31 | Karma článku: 22.62 | Přečteno: 447 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 22.70 | Přečteno: 348 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 43 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.14 | Přečteno: 291 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.77 | Přečteno: 510 | Diskuse
Počet článků 280 Celková karma 21.51 Průměrná čtenost 1548

Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...