Kdo vchází do snů statisticky průměrného masochisty?

23. 06. 2022 20:34:54
Kdo vchází do tvých snů, má lásko? Nejčastěji Marija Zacharovová, mluvčí Ministerstva zahraničí Ruské federace.

Já vím, že se nedá věřit úplně všemu, co se kde napíše, zvláště když jde o informace z dost pochybných zdrojů. Na druhé straně kdo vlastně rozhoduje o tom, co je pochybné a co nepochybné? I mně je například divné, z jakého důvodu nějaký kolektiv „vědců“, který ani nebyl specifikován, statisticky zjišťoval o čem v noci sní bezvýznamná minorita masochistů sdružených v hnutí nazvaném -I want it too- /já to chci také/. Z jakého důvodu by vlastně měli masochisté takové hnutí vůbec zakládat? Aby jim nebylo ubližováno?? To přece u nich nedává žádný smysl, pokud jsou to tedy opravdu masochisté.

Berte tedy top seven žebříček osob, které údajně nejčastěji vchází do snů průměrného masochisty s velkou rezervou.

Sedmé místo : Helena Růžičková. Tato známá česká herečka se do top sedmičky nedostala díky své roli ve filmu Slunce, seno a pár facek, jak by mohlo kdekoho napadnout, ale díky postavě Droběny, kterou ztvárnila v celosvětově proslulé filmové pohádce Tři oříšky pro Popelku. „Vědci“ totiž zjistili, že sekvence ,v níž Droběna tančí se subtilním princátkem Trávníčkem, má kromě komediálního i erotický podtext. Tanec Droběny a prince připomíná bájný únos Europy bohem Diem.Tanec s Droběnou vchází nejčastěji do masochistických snů zejména v období vánočních svátků

Šesté místo : Švédská trojka s manželi Stodolovými. Pozn. Manželé Stodolovi v současné době vykonávají doživotní trest odnětí svobody uložený za sérii vražd, kterých se společně dopustili. Tento fenomén, kdy do erotických snů vstupují podobně hrůzné osoby, je známý i u většinové zejména ženské populace, jak alespoň konstatují autoři zmiňovaného výzkumu.

Páté místo : Loise Fletcher děsivě autoritářská zdravotní sestra z filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Do snů většinou vstupuje s ještě vyšší tělesnou výškou, než jakou má ve Formanově filmu. V ruce třímá buď obrovskou koňskou injekční stříkačku nebo hrubě tkanou svěrací kazajku.

Čtvrté místo Serena Wiliams. Slavná tenistka podle respondentů vstupuje do jejich snů ve velmi odvážném tenisovém úboru zdůrazňujícím její bujné až přebujelé vnady. Submisivní masochista je ve snu zpravidla čárovým rozhodčím, který, ač ví, co bude následovat, nesprávně ohlásí aut a v sladkém ustrnutí odevzdaně čeká na neodvratnou pomstu do běla rozzuřené Sereny.

Třetí místo : Hlavní představitelka slavného horroru Stephena Kinga Misery nesmí zemřít. Bývalá ošetřovatelka a především vášnivá čtenářka Annie nejčastěji vstupuje do snů blogerům s masochistickými sklony /což jsou prakticky všichni, kteří pod svými kontroverzními blogy nechávají otevřenou diskuzi/.Jde o příběh oblíbeného spisovatele a jeho vášnivé ctitelky Annie. která o něho pečuje poté, kdy při autonehodě utrpí vážné zranění obou dolních končetin. Jakmile se Annie dozví, že spisovatel nechal v pokračování svého románu zemřít hlavní hrdinku, kterou však Annie zbožňuje, stane se z vášnivé čtenářky brutální tyranka. Mučením se snaží donutit spisovatele, aby mrtvou románovou hrdinku zase oživil. To je však marná snaha. Proč by to bezmocně trpící masochista s nohama v gypsu dělal?

Druhé místo : Kim Jo- čong, mladší sestra diktátora Severní Koreje, která okouzlila celý sportovní svět na zimních olympijských hrách v Pchjongčchangu, kde zastupovala svého obézního bratra. Kontrast jemné asiatské krásy v kombinaci s asiatskou krutostí jí vystavil vstupní vízum do snů nejednoho masochisty, kterého jen bezmezná poslušnost může zachránit před popravčí četou. Naštěstí je přinucen dělat jen ty věci, díky kterým se mu o Kim Jo-čong vlastně zdá.

První místo Marija Zacharovová, mluvčí Ministerstva zahraničí Ruské federace. Zdánlivě překvapivé vítězství pouhé mluvčí, která ve svých rukou netřímá reálnou moc, ale o to víc naplňuje představy o krásné, ale zároveň jak břitva ostré domině, která nemá k prásknutí důtkami nikdy daleko. U většiny respondentů sen o Mariji Zacharovové začíná tak, že v roli chargé d' affaires je předvolán na Ministerstvo zahraničí RF k takzvanému „pojebu“, v rámci kterého dojde k udělení důtky nikoliv jen v přeneseném významu slova.

Tak dobrou noc a sladké sny nebo se snad bojíte usnout?

Autor: Vilém Ravek | čtvrtek 23.6.2022 20:34 | karma článku: 14.36 | přečteno: 406x

Další články blogera

Vilém Ravek

Náhlá smrt na nočním singletrailu

Singletrail je jednosměrná úzká stezka se skoky a klopenými zatáčkami. Měl by být bezpečný pro všechny cyklisty, ale nikoliv v noci a při velké rychlosti.

16.3.2024 v 15:28 | Karma článku: 16.19 | Přečteno: 418 | Diskuse

Vilém Ravek

Babičky a dr. Weiss doporučují na úporný kašel Psí sádlo

Máš rýmu, úporný kašel nebo jsi hodně slabý na plíce? Tak to si piš, že psí sádlo ze všech sádel pomůže ti nejvíce.

24.2.2024 v 18:51 | Karma článku: 25.32 | Přečteno: 474 | Diskuse

Vilém Ravek

Zbohatlý křupan, premium osobní bankéřka a Tři sestry

U podpisového vzoru se doporučuje z bezpečnostních důvodů zkombinovat vlastní podpis s heslem, obrázkem nebo grafickým symbolem. Může to klidně být i grafický symbol rockové skupiny Tři sestry.

15.2.2024 v 20:31 | Karma článku: 21.92 | Přečteno: 518 | Diskuse

Vilém Ravek

Kdybych byl Tomiem a měl jeho močák.

Před pár dny se v Poslanecké sněmovně stal zázrak. Tomio Okamura dokázal s plným močovým měchýřem mluvit bez přerušení jedenáct hodin, neboť se mu podařilo zastavit ve svém těle proces látkové výměny.

28.1.2024 v 19:31 | Karma článku: 22.62 | Přečteno: 447 | Diskuse

Další články z rubriky Poezie a próza

David Snítilý

... a co je vlastně normální aneb nudné vztahy

„A je sexy ten Váš kamarád?“ provokovala Marka Tereza. „Ne tak jako já," kasal se Marek. „Sexy s tímhle pivním mozolem?" poukázala na jeho zvětšujícího se milana. „To není pupek, to je charisma," oponoval nádherné femme fatale.

29.3.2024 v 7:40 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Alena Bures

Recenze - Martina Boučková: Šílená babička

Rodiče si nevybereš. Ale to koneckonců ani děti. A mít mírně šílenou matku je někdy k vlastnímu zešílení, ale někdy....

28.3.2024 v 17:24 | Karma článku: 8.21 | Přečteno: 120 | Diskuse

Miroslav Pavlíček

O fotbalových legendách, paní Štěpánkové a pomíjivosti

Kdybych se narodil před sto lety... No, abych řekl pravdu, někdy mám pocit, že se tak opravdu stalo.

27.3.2024 v 12:58 | Karma článku: 15.24 | Přečteno: 203 | Diskuse

Iva Marková

Ženy

....................................................................................................

26.3.2024 v 22:53 | Karma článku: 9.53 | Přečteno: 199 | Diskuse

Marek Ryšánek

Způsobem bytí byl roven Bohu - Květná neděle.

Lidské dějiny jsou plné příkladů nejrůznějších vládců a vůdců. Ti ovládáni ctižádostí rozpoutávali války, štvali lidi proti sobě. Mysleli, že jim to přinese štěstí, věčnou slávu. Zůstali po nich statisíce, miliony mrtvých.

26.3.2024 v 20:23 | Karma článku: 4.98 | Přečteno: 132 | Diskuse
Počet článků 280 Celková karma 21.51 Průměrná čtenost 1548

Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...