Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Smrt čmeláka./Z deníku podvedené manželky./

Ženská pomsta si v ničem nezadá s tou mužskou. Mužova pomsta připomíná zničující sopečnou erupci nebo ránu kamennou sekerou. Ženská pomsta je ve své měkkosti jako bezedná bažina. Oběť umírá pomalu a mučivě.

Vždy, když ses v koupelně chystal na naše večerní milování, představovala jsem si tě jako velikého čmeláka. Ležela jsem ve své růžové noční košilce a poslouchala monotónní bzukot tvého holícího strojku. Bzzzz,bzzzz. Těžko bys pochopil, jak mě mohlo něco tak komického, jako tvá pyknická postavička v příčně pruhovaném froté pyžamu, vzrušit. Měl jsi to se mnou snadné, až příliš snadné.

Z koupelny opět až sem do ložnice doléhá hmyzí bzukot tvého strojku, ale v postýlce na tebe nečeká růžička voňavá, ale masožravá rosnatka. To ty ovšem nevíš, čmeláčku můj nebohý. Dnes večer tvé přípravy trvají dlouho, mnohem déle než jindy. Určitě se řídíš pokyny MUDr. Honzátka – sexuologa, který už dva měsíce léčí tvou psychogenní impotenci. S hrůzou jsi totiž zjistil, že to s cizí najednou nedokážeš. I kdybys sebevíce chtěl, nedokážeš to. Něco se na dé jedničce mezi tvým mozkem a tvým nářadíčkem pokazilo. Za tvé vzplanutí k vzácné orchidei, mnohem krásnější, než-li jsem já ubohá růžička šípková, jsi zaplatil sebedůvěrou, která je nezbytnou pohonnou hmotou mužství.

Tvá chlapácká tvrdost byla vždy křehká jako porcelán. Ach ano, dostal jsi se do veleúspěšné kategorie pánů, kteří vyměnili bavlněná trička za perfektně padnoucí obleky. Rychle sis zvykl na luxus. Jen tvá manželka zůstala v kategorii standard. Stala jsem se obyčejnou ženou neobyčejně úspěšného muže. Jen já jsem ale věděla, že ve skutečnosti jsi jediný veliký uzlík nervů. Vždy, když jsem před Tím láskyplně masírovala tvou pochroumanou krční páteř, cítila jsem, jak se tvé zablokované zádové svalstvo uvolňuje a jak se pak uvolňuješ celý celičký. Tvé tělo rozmrzalo zvolna, jako zem po dlouhé zimě. Pomalu, pomaloučku jsem tě převáděla po úzké lávce z velkého světa plného úkladů a nebezpečenství do útěšného azylu mé měkké náruče, v níž jsi se probouzel v silného muže. Tu lávku jsem znala jen já. Jediná ženská na celém světě.

Rozhodl ses dovršit svůj triumf a vyměnit svou unavenou manželku za atraktivní krasavici. Už dlouho jsem se bála té chvíle a tušila jsem, že jednou neodvratně přijde. Na to jsem tě znala až příliš dobře. Hořce jsem se smiřovala s faktem, že si jednou najdeš milenku, abys uspokojil svou ješitnost. Věř, že jsem byla připravena spokojit se i s drobečky tvé přízně, stačilo by mi málo. Byl jsi však nesmírně krutý. Ten večer, co jsi mi bez sebemenší snahy alespoň o milosrdnou lež oznámil, že mezi námi je definitivní konec a odjel jsi na tři týdny se svou novou láskou kamsi do Karibiku, připadala jsem si jako uklizečka, která dostala okamžitou výpověď z pracovního poměru. V jednu chvíli jsem dokonce myslela na sebevraždu. Můj milý čmeláčku, roky jsi s jistým pobavením sledoval mou snahu shodit nějaké to kilo, abych se ti aspoň trochu líbila. Fakt jsem se snažila. To bys nevěřil, jak účinnou odtučňovací kůrou je zrada milovaného muže. Za prvních čtrnáct dnů po našem rozchodu jsem zhubla deset kilo. Nedokázala jsem do stresem sevřeného žaludku vpravit ani krajíček chleba s máslem. Tak uplynul měsíc. Na pokraji zhroucení jsem čekala na den, kdy se vrátíš opálený jižním sluncem a vnitřně prozářený svou novou láskou. Byla jsem připravena přijmout jakoukoliv podobu kapitulace v naději, že mě nevyhodíš rovnou na ulici. Když jsem zaslechla cinkot klíčů, roztřásla jsem se po celém těle. Pak však přišel šok. Přede mnou stála jen troska.

Když jsi asi třetí noc svých líbánek nečekaně selhal, stal se pro tebe pětihvězdičkový tropický ráj na zemi peklem. Ta, která tě dokázala převést přes úzkou lávku, byla tisíce mil daleko. Čekalo tě osmnáct nocí, jedna strašnější než druhá. S děsivou pravidelností se konala další a další repríza tvého selhání. Nakonec jsi se zhroutil.

Tvůj problém se zašmodrchal tak, že ani věhlasný sexuolog MUDr. Honzátko ti nedokázal pomoci. Všechno totiž vězelo v tvé hlavě. Pak však přišel na geniální nápad. Zázračným lékem jsem se měla stát já – podvedená manželka. Mudr. Honzátko mě pozval do ordinace. Nevím, co jsi mu napovídal, ale pokládal mě za milující ženu, která tě chce zachránit. Prý hrozí nebezpečí, že tvá psychogenní impotence by se mohla proměnit v impotenci fyziologickou. Pak mi sáhodlouze vysvětloval, jak mám postupovat až To spolu opět zkusíme. Všechno jsem znala, nic nového pod sluncem mi neporadil.

V koupelně už je ticho/už jsi dobzučel/. Teď nejspíše relaxuješ anebo se podrobuješ autosugesci, přesně podle návodu MUDr. Honzátka. Podle jeho rady sis oblékl své staré příčně pruhované pyžamo. Prožil jsi v něm mnoho bohatýrských nocí. Každý detail má svou důležitost. Nejdůležitější jsem však já – planá růžička šípková, která by tě měla převést po úzké lávce. I kdybych tě chtěla zachránit, už bych to stejně nedokázala. Už tě nemiluji. Navíc tě ani zachránit nechci.

Konečně přicházíš. „Tak jsem zde, tvůj čmeláček.“ Díváš se na mě prosebným skoro až psím pohledem. Je mi tě líto, ale lítost je pro opuštěnou ženskou po čtyřicítce neúnosným rizikem.

„Tak prima,“ vyhrnula jsem si růžovou noční košili. „Tak si čmeláku připrav to tvý velký žihadlo..a dělej, nemám moc času!“

V té chvíli jsi přestal existovat.

Autor: Vilém Ravek | neděle 16.12.2018 14:39 | karma článku: 22,91 | přečteno: 722x
  • Další články autora

Vilém Ravek

Že mi to sluší, mi řeknou jen ve vietnamském krámku s oděvy

Ve vietnamském obchůdku s oděvy je to fajn. Ať si u nich dám na sebe cokoliv, všechno mi prý sluší. Bohužel to kouzlo funguje jen v krámku. Když vyjdu ven, zázrak pomine.

22.4.2024 v 15:46 | Karma: 36,74 | Přečteno: 2730x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Hitler, manželé Stodolovi, Hojer a pak třeba zase Hitler

Když se podívám na přehled programů televizních stanic, připadám si jako policejní inspektor Trachta z filmu Rozpuštěný a vypuštěný při návštěvě kachní farmy. Jen místo samých kachen vidím samé Hitlery.

15.4.2024 v 14:31 | Karma: 22,79 | Přečteno: 573x | Diskuse| Společnost

Vilém Ravek

Čím je někdo divnější, tím více má sledujících a je v balíku

Shrnul bych to tak. Na rozdíl od minulosti platí, že být bizarní se vyplácí. Máš velký zadek? Nevadí. Běž na operaci a nech si udělat ještě pětkrát větší a každý den na něm něco promítni. Třeba reklamu.

31.3.2024 v 23:15 | Karma: 37,05 | Přečteno: 3646x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Náhlá smrt na nočním singletrailu

Singletrail je jednosměrná úzká stezka se skoky a klopenými zatáčkami. Měl by být bezpečný pro všechny cyklisty, ale nikoliv v noci a při velké rychlosti.

16.3.2024 v 15:28 | Karma: 19,47 | Přečteno: 589x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Babičky a dr. Weiss doporučují na úporný kašel Psí sádlo

Máš rýmu, úporný kašel nebo jsi hodně slabý na plíce? Tak to si piš, že psí sádlo ze všech sádel pomůže ti nejvíce.

24.2.2024 v 18:51 | Karma: 25,76 | Přečteno: 526x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,92
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik